Woning-Zoeken
Zoeken
Specialist voor Pto. Andratx-en Zuid-West
français dansk Español

Deutsche Version English Website Русский Nederlands

Home onze diensten voor u Woningen Mallorca Guide Woning-Zoeken Contact met ons opnemen

Onze prestaties

Uw eigen vakantieverblijf op Mallorca - die geen droom te zijn!

Mallorca Domizil zal helpen bij het vervullen van die droom. Selecteer uw droomhuis uit onze top-actuele database of laten we u individueel raadplegen. Mallorca Domizil gids zal de hele weg, van de selectie van de eigendom, via de onderhandelingen en de bureaucratische jungle, tot aan het punt waar je bent de trotse eigenaar of uw eigen nieuwe vakantieverblijf op Mallorca.

Indien u wilt bouwen zelf, onze medewerkers - ook bekwame en ervaren op dit gebied - zal u helpen. Wij zullen u graag laten u kennismaken met het geschikt is en betrouwbare lokale partners en nemen verantwoordelijkheid voor het bouwproject.

Mallorca Domizil brengt de koper en verkoper bij elkaar. Het huidige aanbod van vraag en aanbod wordt voortdurend bijgewerkt on-line.

Op onze eigendom-pagina kunt u beginnen met uw zoektocht naar de ideale onroerend goed meteen. Mocht u niet vinden van de geschikte woning onmiddellijk, Mallorca Domizil mei al gevonden hebben het voor u morgen. Je hoeft maar om je onderzoek in concrete termen en naar ons toesturen.

Onze database dient u helpen door u een eerste inzicht over het momenteel gekozen top-eigenschappen op verschillende plaatsen op Mallorca.

Mallorca Domizil is er voor u, van de selectie van het onroerend goed tot sluiting van de overeenkomst (eigendomsakte) en daarbuiten. We zullen raadplegen en steun te bieden voor de gehele planning, uitvoering en wettelijke eisen, alsmede helpen bij de financiering van eventuele vragen.

Mocht u op een later tijdstip willen verkopen van uw onroerend goed, alles wat je moet doen is bellen we opnieuw.location
land prices
prices for building
EUR / m2
EUR / m2
top location 800 to 1,200 from 1,800 to ...
good location 500 to 750 1,500 to 1,750
avarage location 390 to 450 1,300 to 1,450
plain location
100 to 250
1,000 to 1,250
Mallorca Office: Pto. Andratx, C/ Esparaguera 20 - Urb. Can Borras • info@mallorca-domizil.com   Tel: +34 630 826 124   Privacy